MVV neemt middenvelder Deom over van Standard Luik

11 juli 2019, 15:04

MVV heeft zich versterkt met middenvelder Jérôme Deom. De club uit Maastricht neemt de 20-jarige Belg over van Standard Luik. Hij tekent in Limburg een contract voor drie jaar.

Deom is geen onbekende voor MVV, want hij speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de club. Hij kwam 32 keer in actie en maakte daarin drie treffers. Hij kon echter niet voorkomen dat MVV als twaalfde eindigde en zodoende de play-offs voor promotie naar de Eredivisie misliep. De Belgische jeugdinternational verlaat Standard Luik, waar hij de jeugdopleiding doorliep.

Doorontwikkelen

Bij MVV zijn ze in hun nopjes met het aantrekken van Deom. "Jérôme is een dynamische middenvelder", zegt technisch directeur Ron Elsen in een persbericht. "Hij is een technisch begaafde speler met een goede eerste opbouw. Een speler die balvast is en die oog heeft voor de steekpass en het vernuft om iemand in scoringspositie te brengen. MVV ziet in hem voldoende ruimte tot doorontwikkeling. "

Het is niet de eerste keer dat MVV deze zomer actief is op de transfermarkt. Eerder legde de club verdedigers Marnick Vermijl en Enes Mahmutovic vast en werd het contract van de ervaren verdediger Joeri Schroijen verlengd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen