FC Twente huurt Spanjaard Matos definitief van Cadiz

11 juli 2019, 16:25   Bijgewerkt: 11 juli 2019, 18:33

FC Twente heeft José Matos aangetrokken. De 24-jarige Spaanse linkerverdediger komt op huurbasis over van FC Cadiz. Matos doorliep de jeugdopleiding van FC Sevilla. Hij speelde afgelopen seizoen 23 wedstrijden voor FC Cadiz. De Enschedeërs melden de transfer via de clubsite.

De verdediger is blij om in Nederland te zijn. "Voor mij is deze transfer een hele mooie nieuwe stap. Afgelopen seizoen heb ik FC Twente regelmatig gevolgd, omdat ik Aitor en Gonzalez nog ken van Sevilla. De coach en de spelers die ik afgelopentijd gesproken heb, gaven mij het juiste gevoel. Ik kijk er erg naar uit om op het veld te staan. 

Ook Ted van Leeuwen is in zijn nopjes met de aanstelling van de Spanjaard. "Jose is een offensieve linkerverdediger met een enorme drive en die sterk is in de omschakeling. Een voetballer die past bij het spel dat we willen spelen. We hadden hem graag voor meerdere seizoenen aan FC Twente willen binden, maar huur was de enige optie. Desalniettemin zijn we erg blij met hem, Jose is een kwaliteitsimpuls voor de selectie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen