Peters heeft aanvoerdersband weer bij Willem II: "Trots op"

12 juli 2019, 07:59

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is goed begonnen voor Jordens Peters. De routinier van Willem II heeft van Adrie Koster de aanvoerdersband weer gekregen, die hij in het slot van vorig seizoen kwijtraakte. Dat doet hem goed.

Peters werd vorig seizoen tijdens de bekerfinale tegen Ajax gewisseld en was daar behoorlijk boos over. Dat liet hij na afloop weten in diverse media. Koster pikte dat niet en ontnam Peters zijn aanvoerdersband, die hij nu dus weer terug heeft. "Daar ben ik best trots op. Vorig seizoen kreeg ik die band voor het hele seizoen. Ik weet niet wat de procedure deze keer zal zijn", vertelt hij aan het Brabants Dagblad.

Willem II trok tot dusver twee nieuwe spelers aan en is met een vrij kleine groep op trainingskamp. "Meestal wordt de selectie aangevuld met jeugdspelers. Dat we met relatief weinig spelers zijn, baart me geen zorgen. Goede spelers halen is een kwestie van geduld. Je vist met veel clubs in dezelfde vijver. Een voordeel is dat je de nieuwe jongens nog sneller leer kennen", weet Peters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen