VVV trekt Wright aan en presenteert hem in Tinder-stijl

12 juli 2019, 12:48

VVV-Venlo toont zich behoorlijk slagvaardig op de transfermarkt en heeft vrijdag wederom toegeslagen. De Limburgers brengen naar buiten dat Haji Wright wordt overgenomen van Schalke 04. Hij is de achtste zomeraanwinst van de club.

De 21-jarige aanvaller heeft voor één seizoen getekend, met de optie op een extra jaar. Wright kwam het afgelopen seizoen uit in het tweede elftal van Schalke, waar hij nog een contract had tot 2020. Eerder speelde hij voor Los Angeles Galaxy en Sandhausen. De transfer van lange aanvaller, die in het Onder 23-team van de Verenigde Staten speelt, werd door VVV op een opvallende manier aangekondigd. Op Twitter plaatste de club een video waarbij de club zogenaamd via Tinder bij hem uitkwam.

Wright is blij met zijn transfer. "Jaren geleden heb ik mijn zinnen gezet op een succesvolle carrière in Europa. Na een aantal seizoenen in Duitsland hoop ik nu belangrijk te kunnen zijn voor VVV-Venlo. Door mijn doelpunten en met mijn drive wil ik mij laten gelden voor het team. De gesprekken met de mensen van deze club gaven me het juiste gevoel om deze overstap te maken. Ik kijk ernaar uit om voor VVV-Venlo in de Eredivisie te gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen