Soap ten einde: Griezmann heeft Barcelona-transfer te pakken

12 juli 2019, 15:22   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 15:28

De toptransfer van Antoine Griezmann naar FC Barcelona is helemaal afgerond. De kampioen van La Liga kondigt vrijdag aan dat de Franse aanvaller een contract heeft getekend in Camp Nou. Barcelona heeft de transfer gerealiseerd door de afkoopsom van 120 miljoen euro te betalen aan Atlético Madrid. Griezmann heeft een contract voor vijf seizoenen gesigneerd.

Atlético liep onlangs al vooruit op de transfer door João Félix voor een bedrag van 126 miljoen euro te kopen van Benfica. Dat de Portugees rugnummer zeven, het oude nummer van Griezmann, kreeg overhandigd was veelzeggend. Barcelona maakt vrijdag bekend dat alle formaliteiten zijn afgerond en dat Griezmann nu dus definitief speler is van de topclub.

De Catalanen hebben een afkoopsom van 800 miljoen euro opgenomen in het contract van de 28-jarige Fransman. De aanvaller, die met Frankrijk in 2016 wereldkampioen werd, speelde de afgelopen vijf seizoenen bij de club uit Madrid. Hij werd twee keer tweede in La Liga, verloor de Champions League-finale en won de Europa League één keer. Door bij Barcelona te tekenen, hoopt Griezmann nu om de grote prijzen mee te strijden.

De oud-speler van Real Sociedad is de vierde zomeraanwinst van Barcelona. Eerder werden Frenkie de Jong (Ajax), Neto (Valencia) en Emerson (Atlético Mineiro) al vastgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen