Malen helpt PSV aan zege, Bruma maakt officieus debuut

12 juli 2019, 21:12   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 22:52

PSV heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd Aris FC opzij gezet. De Eindhovenaren waren in Oosterhout met 3-0 te sterk voor de Griekse tegenstander. Met twee doelpunten was Donyell Malen de gevierde man aan de zijde van PSV, terwijl de van RB Leipzig overgekomen Bruma zijn officieuze debuut maakte.

De behendige aanvaller, voor twaalf miljoen euro opgepikt in de Bundesliga, speelde geen onverdienstelijke wedstrijd. Nadat hij na een halfuur bijna zelf scoorde, was hij vlak voor rust betrokken bij de aanval waaruit de 1-0 viel. Bruma speelde Sam Lammers vrij in de zestien, die met een lage voorzet probeerde Malen te bereiken. Met enig fortuin tikte de aanvaller vervolgens de bal over de lijn, al waren de Grieken van mening dat het leder de doellijn niet had gepasseerd.

Meteen na rust sloeg Malen wederom toe. Uit een voorzet vanaf rechts kopte de aanvaller de 2-0 binnen. Een kwartier later besloot Mark van Bommel alle spelers van het veld te halen en een nieuw elftal binnen de lijnen te brengen. Eén van de gewisselde spelers was Derick Luckassen, die als centrale verdediger wederom een goede indruk maakte. Vlak voor tijd viel ook het derde doelpunt van PSV, gemaakt door Joël Piroe. De aanvaller kreeg met wat geluk de bal voor de voeten en wist zich wel raad met het buitenkansje.

PSV speelt komende woensdag nog een oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg en dan begint alweer het echte werk voor de Eindhovenaren. Op dinsdag 23 juli neemt het team van trainer Mark van Bommel het in de tweede voorronde van de Champions League op tegen FC Basel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen