Stam kijkt ondanks nederlaag positief terug op duel met Salzburg

12 juli 2019, 23:31   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 23:37

Feyenoord sloot vrijdag het trainingskamp in Oostenrijk af met een oefennederlaag tegen Red Bull Salzburg (3-1). De Rotterdammers bleken een maatje te klein voor de kampioen uit Oostenrijk, maar speelden geen onverdienstelijke wedstrijd. Jaap Stam kijkt derhalve met een positief gevoel terug op het vriendschappelijke duel.

Zijn team speelde 'heel goed', vindt Stam. "We begonnen heel intensief, met heel goed voetbal en een aantal heel goede aanvallen. Verdedigend gaven we weinig weg. Daarna was er een fase waarin we iets compacter op de eigen helft kwamen te staan en zij meer overwicht kregen, maar verdedigend deden we het alleraardigst", zegt de trainer tegen Feyenoord TV.

Stam bracht na een uur een bijna compleet nieuw elftal binnen de lijnen. Met name jonge talenten werden ingebracht. "In de manier van spelen hebben zij het heel goed gedaan. Uiteindelijk krijgen we nog twee goals tegen door persoonlijke fouten, dat zijn natuurlijk dingen die je kunt voorkomen. Het is altijd zuur als je verliest, zeker als je alleraardigst speelt. In de tweede helft scoorden nog een fantastische goal en werden we een paar keer gevaarlijk, dus we zijn ondanks het verlies heel tevreden over deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen