Van Bommel: "Je ziet dat Bruma speler is die kwaliteiten heeft"

13 juli 2019, 17:42

Mark van Bommel greep vrijdag het oefenduel met Aris (3-0) aan om aanwinst Bruma zijn eerste minuten in het PSV-shirt te laten maken. De van RB Leipzig overgekomen aanvaller maakte een goede indruk, vindt de trainer. "Bruma heeft nu voor het eerst minuten gemaakt en je ziet dat het een speler is die kwaliteiten heeft", zegt hij tegen het Eindhoven Dagblad.

PSV won door doelpunten van Donyell Malen (twee) en Joël Piroe van de Griekse tegenstander. Bij het eerste doelpunt van Malen was Bruma betrokken. "We hebben hem vrij laat binnen gekregen, net als Toni Lato. We proberen uiteraard om iedereen nu zo snel mogelijk fit te krijgen", aldus de trainer, die zijn team klaarstoomt voor de dubbel tegen FC Basel. Eerst oefent PSV nog een keer tegen VfL Wolfsburg en Hirving Lozano, die de groepstraining heeft hervat, kan dan misschien alweer speelminuten maken.

Het zou echter ook kunnen dat Lozano op korte termijn vertrekt. Hij is, evenals Steven Bergwijn, gewild. "We willen iedereen binnenboord houden, maar dat kan niet altijd. Dat de concurrentie dan groot zou zijn, vind ik niet erg. Van mij mogen de spelers blijven", zegt Van Bommel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen