Schreuder noemt 75 miljoen euro voor De Ligt 'een koopje'

13 juli 2019, 09:02   Bijgewerkt: 13 juli 2019, 09:26

Juventus heeft volgens Alfred Schreuder een grote slag geslagen door Matthijs de Ligt voor 'slechts' 75 miljoen euro over te nemen van Ajax. De clubs hebben de overgang van de negentienjarige centrale verdediger nog niet officieel bevestigd, maar het is een kwestie van tijd alvorens dat gebeurt. "Als je naar de huidige markt kijkt, denk ik dat dit een koopje is", aldus Schreuder in De Telegraaf.

De huidige trainer van 1899 Hoffenheim werkte als assistent-trainer van Ajax samen met De Ligt. Bij zijn binnenkomst bij Ajax wist hij niet wat hij meemaakte. "Ik vond Niklas Süle (tegenwoordig Bayern München, red.) al groot en sterk toen ik nog assistent-trainer bij Hoffenheim was. Niklas was echter 20, Matthijs destijds 18. Maar De Ligt was ook in zijn hoofd al verder", zegt Schreuder.

Dat De Ligt naast de voetballende kwaliteiten ook de mentaliteit heeft om in de top mee te draaien, is Schreuder wel duidelijk. "De dag na een wedstrijd zat Matthijs elke ochtend om acht uur als enige al in de sportschool. Dat typeert hem als rolmodel. Daarom weet ik bijna zeker dat hij gaat slagen", steekt hij de loftrompet over de Golden Boy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen