Spoorboekje: presentatie Griezmann, halve finales Afrika Cup

14 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 13 juli 2019, 23:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 14 juli.

Nieuws

Presentatie Griezmann

Negen dagen na de presentatie van Frenkie de Jong wordt er weer een spelers groots onthaald door FC Barcelona. De van Atlético Madrid overgekomen Antoine Griezmann wordt vandaag officieel gepresenteerd aan de fans van de Catalaanse club. 

Wedstrijden

Ajax - Istanbul Basaksehir (18.00 uur)

Zonder Matthijs de Ligt is Ajax gisteren op het vliegtuig gestapt naar Oostenrijk, waar de komende tijd een trainingskamp wordt belegd. De Amsterdammers zullen in het Alpenland twee keer oefenen, waarvan het eerste vriendschappelijke duel vandaag op het programma staat. Tegenstander is Istanbul Basaksehir, dat vorig seizoen net naast de Turkse titel greep. Erik ten Hag heeft 28 spelers meegenomen naar Oostenrijk, dus er zullen ongetwijfeld talenten de kans krijgen van de trainer.

Senegal - Tunesië (18.00 uur)

Na twee dagen rust gaan we vandaag weer verder op de Afrika Cup. In Caïro wordt aan het begin van de avond de eerste van de twee halve finales gespeeld. Senegal, nu dé favoriet voor de titel, neemt het op tegen Tunesië, dat zeker niet onderschat mag worden. Leidt sterspeler Sadio Mané zijn land naar de eerste Afrika Cup-finale sinds 2002?

Algerije - Nigeria (21.00 uur)

Ook de tweede halve finale van de Afrika Cup wordt vanavond afgewerkt. Het duel tussen Algerije en Nigeria belooft een wedstrijd te worden tussen twee landen die elkaar weinig ontlopen. De Algerijnen kregen in vijf wedstrijden nog maar één (!) doelpunt tegen en zijn in bloedvorm, maar de aanvalskracht van Nigeria is bekend.

Voetbal op tv

18.00 uur: Ajax - Istanbul Basaksehir, Ziggo Voetbal, live verslag van het oefenduel

18.00 uur: Senegal - Tunesië, FOX Sports 1, live verslag van het Afrika Cup-duel

21.00 uur: Algerije - Nigeria, FOX Sports 1, live verslag van het Afrika Cup-duel

00.45 uur: New York Red Bulls - New York City FC, FOX Sports 4, live verslag van het MLS-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen