Van As predikt geduld in ADO's zoektocht naar versterkingen

13 juli 2019, 13:07

ADO Den Haag speurt de transfermarkt af op zoek naar aanvallende versterkingen, maar tot nu toe zonder succes. De Hagenaren namen onlangs afscheid van onder meer Sheraldo Becker en Melvyn Lorenzen en hebben daar nog geen adequate vervangers voor aangetrokken. Dat betekent echter niet dat de Haagse fans zich zorgen hoeven maken, stelt technisch manager Jeffrey van AS.

"We zijn met name op zoek naar versterkingen voor de posities voorin, omdat we met Sheraldo Becker iemand verloren hebben en Melvyn Lorenzen weg is. Gedurende het seizoen zijn we ook Yuning Zhang kwijtgeraakt en Ricardo Kishna heeft eigenlijk niet bij ons gespeeld en is ook weg, dus voorin hebben we de meeste kwaliteit ingeleverd", begint Van As in gesprek met FOX Sports.

Alleen verdediger Milan van Ewijk werd tot nu toe aangetrokken door ADO. "We willen graag kwaliteit binnenhalen en dat heeft tijd nodig. Nu hebben we een veel grotere groep dan de jaren hiervoor. Er moet wat kwaliteit bij, maar soms moet je geduldig zijn om de juiste kwaliteit toe te voegen aan een elftal."

El Khayati

Wie nog niet weg is, is Abdenasser El Khayati. "Bij ADO is nog niet de juiste club langsgekomen die het juiste bedrag voor hem neerlegt. Voor hem is ook nog niet datgene voorbijgekomen waarvan hij zegt: dat moet ik doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen