Icardi maakt geen deel meer uit van selectie Internazionale

13 juli 2019, 16:19

Mauro Icardi heeft het trainingskamp van Internazionale in het Zwitserse Lugano verlaten. De Italiaanse club meldt dat de 26-jarige aanvaller terugkeert naar Milaan en ook de Azië-tour aan zich voorbij laat gaan. Icardi, die van de clubleiding te horen gekregen dat hij moet vertrekken, lijkt door de mededeling weer een stap dichter bij de uitgang.

Het botert al langere tijd niet tussen Inter en Icardi. Omdat de Argentijnse aanvaller zijn contract niet wilde verlengen, werd in februari zijn aanvoerdersband afgenomen. Icardi kwam vervolgens enkele weken niet in actie omdat hij naar eigen zeggen kampte met een knieblessure, maar in een officieel statement maakte de club korte metten met dat smoesje.

Aan het einde van het afgelopen seizoen keerde Icardi terug op het veld, maar onlangs maakte directeur Beppe Marotta wereldkundig dat de spits - evenals Radja Nainggolan - mag vertrekken. "Icardi en Nainggolan weten heel goed dat ze geen deel uitmaken van onze plannen", zei hij.

Icardi reisde onlangs wel met de selectie van Inter af naar Lugano, maar is nu 'in goed onderling overleg' teruggekeerd naar Milaan. Juventus lijkt de beste papieren te hebben om de aanvaller in te lijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen