Weinig transferactie rond El Jebli: "Het gaat moeizaam"

13 juli 2019, 23:24

Halverwege juli is Youssef El Jebli nog altijd speler van De Graafschap. De aanvallende middenvelder blonk vorig seizoen uit in de Eredivisie en wil graag hogerop, maar heeft nog weinig op zijn pad zien komen. De kans bestaat daardoor ook dat hij blijft.

De aanvallende middenvelder maakte zaterdag tegen Al-Wahda (4-0 winst) zijn eerste speelminuten van de voorbereiding. Hij liet zich meteen gelden. "Ja, dat was heel lekker. Een doelpunt en een assist, maar ik voelde wel na twintig minuten dat ik een zuurstoffles nodig had. Het heeft een beetje te lang geduurd. Daarom is het beter om weer wat minuten te maken. Zodat ik ook wat wedstrijdritme heb. Dan loop ik niet achter als het augustus wordt", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De 26-jarige middenvelder scoorde afgelopen seizoen tien keer in de Eredivisie. Ondanks die goals degradeerde De Graafschap naar de Eerste Divisie. El Jebli wil graag hogerop, maar dan moet die mogelijkheid wel komen. "De kans is echt aanwezig dat ik hier speel. Er was wel wat concrete interesse, maar het gaat een beetje moeizaam. Als er wat komt, prima. En anders blijf ik met liefde hier. Ik heb het al een keer meegemaakt, promoveren. We hebben een prima ploegie en gaan wel om de bovenste plekken meedraaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen