Ajax raakt Veltman mogelijk kwijt: "Ik sta open voor een transfer"

15 juli 2019, 07:39

Joël Veltman is komend seizoen mogelijk niet meer in het Ajax-shirt te bewonderen. De 27-jarige verdediger staat in de belangstelling van West Ham United, dat zich inmiddels heeft gemeld bij het management van de Ajacied. Veltman zelf staat niet onwelwillend tegenover een vertrek uit Amsterdam. "Ik sta open voor een transfer."

"Ik ben nu 27, heb hierna nog één jaar contract en op zich is dit een mooi moment. Maar het is nog een beetje koffiedik kijken. Er is zeker wat interesse, maar nog niet echt concreet", vertelt hij in De Telegraaf. "Mijn wedstrijden in de Champions League vorig seizoen zijn een goed visitekaartje geweest. Ik heb laten zien dat ik na mijn blessure dat niveau weer aankan. Ik ben topfit en was nooit zo sterk als nu. Gelukkig heb ik dat in die wedstrijden kunnen laten zien."

Veltman voetbalt al sinds 2001 bij Ajax en maakte in 2012 zijn debuut voor de Amsterdammers. De verdediger groeide vijf jaar later uit tot aanvoerder, maar door een ernstige blessure moest hij een jaar later een stapje terugdoen. Afgelopen seizoen kwam Veltman door blessureleed tot slechts veertien officiële optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen