Gutiérrez slaat extra vakantie af en meldt zich eerder bij PSV

15 juli 2019, 11:33

Hij had nog even mogen wegblijven, maar Érick Gutiérrez meldde zich maandag weer bij PSV. Op eigen initiatief voegde de 24-jarige middenvelder zich een week eerder dan had gehoeven bij de selectie van trainer Mark van Bommel. Om zich voor te bereiden op het drukke programma van de Eindhovenaren, besloot Gutiérrez niet gebruik te maken van de extra vakantie.

Dat meldt Daniel Reyes, die namens onder andere Claro Sports de verrichtingen van de Mexicaanse spelers bij PSV in de gaten houdt. Gutiérrez stond - evenals Gastón Pereiro - maandag weer op het trainingsveld. De middenvelder heeft een korte vakantie gehad: hij maakte een week geleden nog deel uit van de selectie van Mexico die ten koste van de Verenigde Staten de Gold Cup-titel greep.

In zijn eerste seizoen in dienst van PSV kwam Gutiérrez niet helemaal uit de verf. De middenvelder werd vlak voor het sluiten van de zomerse transferwindow aangetrokken en Van Bommel zag toen geen reden om hem direct in te passen. Gedurende het seizoen kreeg Gutiérrez - met name als invaller - enkele kansen, maar de Mexicaan is nog niet zo belangrijk geweest voor PSV als hij had gehoopt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen