'ADO laat oog vallen op Bayern München-talent Zirkzee'

15 juli 2019, 20:19

ADO Den Haag heeft een opvallende naam in gedachten als mogelijke versterking voor de aanvalslinie. Volgens Voetbal International is Joshua Zirkzee, het achttienjarige Nederlandse talent van Bayern München, in beeld in de Hofstad.

ADO wil de achttienjarige aanvaller voor een jaar huren van de Duitse grootmacht. Zirkzee staat te boek als groot talent, maar mag deze zomer niet mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Dat kreeg hij zondag te horen. Onze landgenoot kwam in 2017 over van Feyenoord naar Bayern. Tijdens de trip van vorig seizoen scoorde hij zelfs nog in het duel met Paris Saint-Germain en mocht hij invallen tijdens de wedstrijd tegen Manchester City. In januari zette de achttienjarige speler opnieuw een stap in zijn ontwikkeling, toen hij mee mocht naar het trainingskamp in Doha. Ondanks dat reist hij deze zomer dus niet mee.

Mogelijk biedt dat nieuws een opening voor ADO, dat de aanvaller graag wil inlijven. Zirkzee is geen onbekende in Den Haag, aangezien hij daar speelde voordat hij naar Feyenoord vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen