Spoorboekje: presentatie De Ligt, PSV speelt oefenwedstrijd

17 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 16 juli 2019, 23:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 18 juli.

Nieuws

Medische keuring en ondertekening voor De Ligt

Het duurde even, maar Matthijs de Ligt is speler van Juventus. Dinsdagavond laat zette de Nederlander voet op Italiaanse bodem. Vandaag staan de medische keuring, de contractondertekening en de presentatie op het programma. 

Wedstrijden

PSV - VfL Wolfsburg (19.00 uur)

PSV speelt vandaag de laatste oefenwedstrijd voor het Champions League-treffen met FC Basel. Tegenstander van de Eindhovenaren is het VfL Wolfsburg van Wout Weghorst, dat zaterdag nog gelijkspeelde tegen VVV-Venlo (2-2). Hoe staat PSV ervoor? Wordt Toni Lato al ingepast? En krijgt de van een blessure herstellende Hirving Lozano al speeltijd?

Feyenoord - Panathinaikos (20.00 uur)

Ondanks dat Feyenoord afgelopen vrijdag onderuit ging tegen RB Salzburg, was trainer Jaap Stam tevreden over de vorderingen die zijn team maakt. De Rotterdammers worden vandaag tegen Panathinaikos ongetwijfeld weer getest. De Grieken zijn op 'Nederlandse tour' en oefenen binnenkort ook tegen Ajax en NAC Breda.

Tunesië - Nigeria (21.00 uur)

In Egypte strijden Tunesië en Nigeria om het brons op de Afrika Cup. De Tunesiërs grepen naast een finaleticket door na verlenging te verliezen van Senegal (1-0). Het Nigeria van Haarlemmer William Troost-Ekong liep een finaleplaats mis door onderuit te gaan tegen Algerije (2-1)

Voetbal op tv

12.00 uur: Wolverhampton Wanderers - Newcastle United, Ziggo Select, live verslag van het oefenduel

14.30 uur: Manchester City - West Ham United, Ziggo Select, live verslag van het oefenduel

18.30 uur: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

19.00 uur: PSV - VfL Wolfsburg, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

21.00 uur: Tunesië - Nigeria, FOX Sports 4, live verslag van het Afrika Cup-duel

01.00 uur: Atlanta United - Houston Dynamo, FOX Sports 4, live verslag van het MLS-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen