'PSV wil snel om tafel met Feyenoord over transfer Berghuis'

16 juli 2019, 13:11

PSV wil de onderhandelingen opstarten met Feyenoord over de overgang van Steven Berghuis. Hij moet PSV voorin van meer mogelijkheden gaan voorzien. Feyenoord is niet van plan de belangrijkste speler makkelijk van de hand te doen, al kan het het geld wel gebruiken om zelf meer aanwinsten te gaan vastleggen.

Het management van Berghuis heeft een verzoek bij Feyenoord neergelegd om met PSV te gaan praten over een transfer van Berghuis, zo schrijft Voetbal International. In een eerder stadium gaf Feyenoord aan Berghuis niet te willen verkopen, onder meer toen PSV vroeg wat de aanvaller ongeveer moest kosten. De houding van Feyenoord destijds is voor PSV geen reden om terug te deinzen, want de Eindhovenaren willen Berghuis alsnog hebben en snel om de tafel met de Rotterdamse club. Berghuis zelf staat niet afwijzend tegenover een overgang naar PSV.

De 27-jarige buitenspeler moet PSV-trainer Mark van Bommel voorin meer opties geven en dienen als eventuele vervanger bij een vertrek van Hirving Lozano of Steven Bergwijn, die al weken in verband worden gebracht met een vertrek uit het Philips Stadion. Feyenoord zou het geld dat het voor Berghuis ontvangt bij een transfer weer kunnen gebruiken om de eigen selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien in een poging aan te haken bij concurrenten PSV en Ajax. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen