Georgiër Aburjania volgende aanwinst FC Twente

16 juli 2019, 15:07

FC Twente heeft de komst van Giorgi Aburjania bevestigd. De 24-jarige middenvelder wordt voor twee jaar gehuurd van Sevilla, melden de Tukkers via de officiële kanalen. Aburjania is na Keito Nakamura de tweede speler die Twente dinsdag aantrekt.

Aburjania is een oude bekende van Ted van Leeuwen, de technisch manager van Twente. De Georgisch international kwam eerder uit voor Anorthosis Famagusta toen Van Leeuwen daar technisch directeur was. "Giorgi Aburjania draagt FC Twente al heel lang in het hart. Het hele seizoen heeft hij FC Twente op de voet gevolgd in de KKD en na ons kampioenschap ging bij hem de rode vlag uit. Abu wilde dolgraag hier spelen, het was niet eenvoudig met de middelen die we hebben, hem weg te plukken bij Sevilla. Gezien zijn standvastigheid heeft Monchi, de technisch directeur van Sevilla uiteindelijk de hand over zijn hart gehaald en ons en Abu deze kans gegund", aldus Van Leeuwen.

De middenvelder zelf bevestigt dat hij dolgraag naar Twente wilde. "FC Twente is een grote club met een heel grote historie en een prachtig stadion. Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me. Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen." Aburjania staat sinds 2016 onder contract bij Sevilla, waarvoor hij nog geen officiële wedstrijd in de hoofdmacht speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen