Ook Galatasaray hengelt naar begeerde Dervisoglu

16 juli 2019, 20:41

Halil Dervisoglu is razend populair bij de Turkse topclubs. De negentienjarige aanvaller van Sparta Rotterdam werd eerder al in verband gebracht met Trabzonspor en Besiktas en daar is dinsdag ook Galatasaray bijgekomen. Technisch manager Henk van Stee bevestigt dat Cim Bom interesse heeft.

De aanvaller was vorig seizoen een van de uitblinkers bij Sparta en had een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Hij staat er zeer goed op in Turkije en staat sinds deze week ook in de belangstelling van Galatasaray. "Ja, het klopt dat we vandaag een gesprek hebben gevoerd met Galatasaray", erkent Van Stee tegen het Algemeen Dagblad. "Maar, en daarin val ik in herhaling: er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen waarmee wij kunnen leven. Dat is tot dusver niet gebeurd."

Naar verluidt verlangt Sparta zo'n 2,5 miljoen euro voor de aanvaller, die op Het Kasteel nog een contract heeft tot 2021. "Ik moet bekennen dat ik een beetje moe word van die Turkse clubs", stelt Van Stee. "Ze geven ons de indruk dat ze Halil heel graag willen hebben, maar komen vervolgens met biedingen waar we niets, maar dan ook niets mee kunnen. Ik herhaal: alleen voor de hoofdprijs kan Halil weg bij ons. Op dit moment gaan wij er dus vanuit dat hij gewoon met ons de eredivisie in gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen