Toornstra vindt vervanger voor Berghuis niet per se nodig

16 juli 2019, 21:54

Het is nog maar de vraag of Steven Berghuis ook komend seizoen nog bij Feyenoord speelt. De aanvaller nam onlangs het rugnummer tien in ontvangst, maar wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar PSV. Jens Toornstra hoopt dat zijn ploeggenoot in De Kuip blijft.

Toornstra weet dat er aan Berghuis getrokken wordt vanuit Eindhoven. "Bij Ajax en PSV is ook het een en ander gebeurd: een aantal spelers weg, een nieuwe selectie. Dus dat zal voor hen ook een verschil maken. En wij hebben een paar nieuwe spelers. Ons eerste doel is om Europees voetbal veilig te stellen", vertelt de middenvelder aan Veronica Inside.

Verruilt Berghuis Feyenoord voor PSV, dan is er volgens Toornstra geen reden tot paniek. Hij vindt niet dat er per se een vervanger gehaald hoef te worden. "In principe hoeft er niets te gebeuren", vindt de routinier. "Ze hebben al een nieuwe speler gehaald, Narsingh. Die heeft al meer dan twintig interlands, geloof ik (negentien, red.) dus die zou die positie op zijn manier in moeten kunnen vullen. Het zou een hele aderlating zijn als Steven weg zou gaan, maar ik vind niet dat er dan per se wat nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen