Bazoer heeft wat recht te zetten: "Er zit eelt op mijn hart"

17 juli 2019, 10:43   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 10:55

Riechedly Bazoer smacht na teleurstellingen bij VfL Wolfsburg en Ajax naar revanche bij Vitesse. De middenvelder staat te popelen om te starten bij de Arnhemmers en begint met grote verwachtingen aan het nieuwe voetbalseizoen.

"De meetlat voor komend seizoen is Europees voetbal. Daarop moeten we worden afgerekend", vertelt Bazoer in gesprek met De Gelderlander. Hij vergelijkt het verloop van zijn carrière met een andere speler van Vitesse. "Ik volg zo'n beetje de Thulani Serero-route. Ik moet mijn niveau weer opkrikken. Ik wil hier goed spelen en kijken of er dan een stap omhoog mogelijk is."

Zodoende kan Bazoer enige revanchegevoelens niet onderdrukken. "Er zit eelt op mijn hart. Maar ik ben nog jong. Ik ben strijdbaar. Teleurstelling maakt je sterker. Ik heb in Duitsland ook alleen gewoond. In alles is dat een mentale les." Hij spreekt uit vóór de eerste competitiewedstrijd fit te willen zijn. "Ik ben nog niet fit, maar zit er wel al tegenaan. Maak je op dat vlak geen zorgen, voor Ajax ben ik fit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen