Raiola: "Deze club is het meest geschikt voor De Ligt"

17 juli 2019, 16:13

Matthijs de Ligt vervolgt puur om sportieve redenen zijn loopbaan bij Juventus. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, die de negentienjarige verdediger bij de Oude Dame heeft ondergebracht. "Het gaat er niet om welke club hem meer of minder wilde hebben. Deze club is het meest geschikt voor hem", aldus Raiola.

De Ligt had de clubs voor het uitkiezen en gaf uiteindelijk Juventus de voorkeur boven clubs als FC Barcelona en Paris Saint-Germain. "Juventus past bij zijn stijl en zijn loopbaan. Bovendien is het belangrijk voor een verdediger om in Italië te spelen. Hij kan veel leren en kan mentaal sterker worden om zo één van de sterkste spelers ter wereld te worden. Zo niet dé sterkste ter wereld", wordt Raiola geciteerd door FOX Sports.

"Hij ziet dit als een noodzakelijke stap in zijn carrière", gaat de zaakwaarnemer verder. "Het is niet zo moeilijk om een stap hogerop te zetten om zo te laten zien dat hij op het hoogste niveau de beste speler kan zijn. Je moet natuurlijk hard werken en hij is zeker een harde werker. Je kunt hem wat dat betreft vergelijken met Pavel Nedved. Misschien is Matthijs qua houding nóg beter. Qua ambitie kun je hem het beste vergelijken met Zlatan. Daarom heeft Matthijs alles wat nodig is om te worden wat hij wil worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen