'Feyenoord wimpelt officiële poging PSV voor Berghuis af'

17 juli 2019, 16:30   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 18:07

PSV heeft zich voor het eerst officieel gemeld voor Steven Berghuis. Feyenoord heeft de Eindhovense interesse voor de veertienvoudig Oranje-international echter direct en resoluut afgewimpeld: PSV heeft te horen gekregen dat de 27-jarige aanvaller niet te koop is. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagmiddag.

De interesse van PSV voor Berghuis is niet nieuw. De aanvaller is de belangrijkste kandidaat om de opvolger te worden van Hirving Lozano en Steven Bergwijn, die beiden in de belangstelling staan van enkele clubs uit de Europese (sub)top. De Eindhovenaren hebben echter een probleem: Feyenoord wil zijn sterspeler niet verkopen. Jaap Stam heeft al enkele keren laten weten ervan uit te gaan dat Berghuis ook komend seizoen in Rotterdam is te bewonderen.

Feyenoord zou Berghuis volgens RTV Rijnmond niet lang geleden een nieuw, verbeterd contract hebben aangeboden. Dat contract heeft de Oranje-international vooralsnog niet ondertekend. Hoe Berghuis precies tegenover een langer verblijf en een binnenlandse transfer staat, is niet helemaal duidelijk. Berghuis heeft een transfer in elk geval niet uitgesloten. Volgens onder andere Voetbal International zou de Feyenoorder een overstap naar PSV wel zien zitten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen