RSC Anderlecht huurt Sandler en herenigt hem met Kompany

17 juli 2019, 18:11

Philippe Sandler komt komend seizoen uit voor RSC Anderlecht. Via de officiële clubkanalen meldt de Belgische club dat de 22-jarige verdediger voor een jaar wordt gehuurd van Manchester City. In Brussel wordt Sandler herenigd met speler-trainer Vincent Kompany.

Na Michel Vlap is Sandler de tweede Nederlandse speler die deze zomer wordt aangetrokken door Anderlecht. Paarswit verraste eerder al met de komst van Samir Nasri, die transfervrij overkwam van West Ham United. "Met Philippe Sandler halen we een jonge talentvolle speler naar RSC Anderlecht. Hij wordt gehuurd van Manchester City en is dus vertrouwd met het systeem waarmee Vincent Kompany dit seizoen ook bij RSC Anderlecht wil spelen. Met zijn voetballend vermogen zal hij een grote meerwaarde leveren voor het team", aldus sportief directeur Michael Verschueren.

Sandler doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte bij PEC Zwolle zijn profdebuut. De verdediger speelde in totaal 33 officiële wedstrijden voor de Zwollenaren alvorens hij een jaar geleden de overstap maakte naar Manchester City. Bij The Citizens kwam Sandler afgelopen seizoen tot twee invalbeurten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen