Gerbrands: "Als zij zeggen dat hij niet te koop is, dan houdt het op"

17 juli 2019, 19:52

PSV wil Steven Berghuis graag overnemen van Feyenoord, maar heeft volgens het Algemeen Dagblad te horen gekregen dat de Oranje-international niet te koop is. Toon Gerbrands heeft dat ook meegekregen, al heeft hij dat nieuws nog niet bevestigd gekregen van collega John de Jong. Wel weet hij dat de technisch directeur contact heeft opgenomen met de Rotterdamse club.

Na het belletje hebben Gerbands en De Jong elkaar tot vlak voor het oefenduel met VfL Wolfsburg niet gesproken. "Dan zou je denken: je bent directeur van PSV, dat zou je moeten weten. Maar ik las het ook op social media. Straks vraag ik aan John de Jong het hoe is gegaan en of het klopt wat daar staat", aldus Gerbrands in gesprek met PSV TV.

"Om de twee uur wisselt soms de transfermolen waar we mee te maken hebben. Mensen denken altijd: ik roep antwoord A en over een paar uur is het antwoord B. Zo gaat het heel vaak. Dus in dit geval ga ik dat straks even checken", gaat Gerbrands verder. De directeur zegt dat PSV enkel heeft geïnformeerd bij Feyenoord en dus niet met de concurrent heeft onderhandeld. "Als zij zeggen dat hij niet te koop is, dan houdt het op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen