Gisteren gemist: PSV en Feyenoord onderuit, Nigeria wint brons

18 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 23:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 16 juli.

PSV tankt bij rentree Lozano geen vertrouwen voor duel met Basel

PSV heeft woensdagavond een slechte generale gekend voor de voorrondewedstrijd tegen FC Basel. Voor eigen publiek maakte de ploeg van Mark van Bommel geen goede indruk tegen VfL Wolfsburg, met een 0-2 nederlaag tot gevolg. Lichtpuntje aan Eindhovense zijde was de rentree van Hirving Lozano, die zijn eerste speelminuten sinds eind april maakte.

Nigeria wint ten koste van Tunesië troostfinale Afrika Cup

Nigeria gaat er op de Afrika Cup met de bronzen plak vandoor. De Super Eagles waren woensdagavond in de troostfinale met 0-1 te sterk voor Tunesië. Het is voor Nigeria de vijfde keer sinds 2002 dat het als derde eindigt op het Afrikaans kampioenschap.

Kansenmissend Feyenoord onderuit tegen Panathinaikos

Het is Feyenoord niet gelukt om de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos tot een goed einde te brengen. Voor eigen publiek gingen de Rotterdammers met 0-3 onderuit tegen de Griekse tegenstander. De ploeg van trainer Jaap Stam creëerde veel kansen, maar toonde zich niet effectief. Achterin oogde Feyenoord vrij kwetsbaar.

'PSV zet transfer van Berghuis nog niet uit het hoofd'

PSV heeft de komst van Steven Berghuis nog niet uit het hoofd gezet. De Eindhovenaren meldden zich woensdagmiddag officieel voor de 27-jarige aanvaller en kregen van Feyenoord te horen Berghuis niet te koop is. PSV laat zich echter niet meteen uit het veld slaan, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft beet: Boscagli komt over van OGC Nice

PSV heeft Olivier Boscagli definitief binnen. De Eindhovenaren melden woensdagavond vlak voor de aftrap van het duel met VfL Wolfsburg dat de 21-jarige veelzijdige verdediger overkomt van OGC Nice. De in Monaco geboren Boscagli heeft zich voor vier jaar verbonden aan de Eindhovense club.

Spits Berggreen volgende aanwinst actief FC Twente

FC Twente heeft voor de derde keer in twee dagen toegeslagen op de transfermarkt. Emil Berggreen is na Keito Nakamura en Giorgi Aburjania de volgende aanwinst van de Tukkers. De 26-jarige Deense spits heeft zich voor één seizoen met een optie voor nog een jaar verbonden aan de Eredivisionist.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen