Weghorst heeft het gevoel dat hij uit de anonimiteit is getreden

17 juli 2019, 23:55

Wout Weghorst heeft het gevoel dat er na zijn debuutseizoen in de Bundesliga anders naar hem wordt gekeken. De 26-jarige aanvaller verhuisde een jaar geleden als relatief onbekende spits naar de Duitse competitie en wist direct te imponeren. Weghorst scoorde zeventien keer in de Bundesliga en werd beloond met een verbeterd contract.

Nu zal er in Duitsland meer van Weghorst worden verwacht dan een jaar geleden. "Of ik druk voel? Zo zou ik het niet willen omschrijven. Wat ik wel merk, is dat er anders naar me gekeken. Vorig jaar was ik nog anoniem. Maar als het goed gaat, zijn er meer ogen op je gericht. Dat is iets wat erbij hoort", aldus de spits van VfL Wolfsburg tegenover FOX Sports na de 0-2 overwinning op PSV.

Weghorst zal aan het einde van de voorbereiding zichzelf nieuwe doelen stellen. Zo ook een minimum aantal doelpunt. Zijn doel baseert hij op de (nieuwe) manier van spelen, de kracht van het elftal en het gevoel dat hij heeft. "Ten opzichte van vorig jaar zijn er veel dingen veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen