De Ligt opgelucht: "Natuurlijk was het soms wel lastig"

18 juli 2019, 07:46

Na maanden van speculaties wordt donderdag de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus eindelijk afgerond. De centrale verdediger leek eerst op weg naar FC Barcelona, vervolgens naar Paris Saint-Germain, maar koos er uiteindelijk voor zijn loopbaan voort te zetten in de Serie A. De Ligt bevond zich met name in de laatste weken in een heuse transfersoap, waar hij flink van baalde.

"Natuurlijk was het soms wel lastig", zegt De Ligt over de voorbije periode tegen het Algemeen Dagblad. "De voorbereiding is in volle gang. Bij Ajax, maar ook bij Juventus. Vorige week heb ik nog helemaal mee kunnen draaien bij Ajax, maar daarna was het wachten tot alles was geregeld. Ik ben blij dat ik nu hier bij Juventus ben."

De Ligt landde dinsdag in Turijn en werd woensdag medisch gekeurd. De verdediger ondertekend donderdag zijn contract, wordt vervolgens gepresenteerd en zal voor het eerst met zijn nieuwe teamgenoten trainen. "Juventus is een fantastische club. Mijn ontvangst was geweldig en ik vind het fijn dat ik me eindelijk weer op het voetbal kan richten."

Lees ookRaiola: "Deze club is het meest geschikt voor De Ligt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen