Atlanta United boekt grootste overwinning onder De Boer

18 juli 2019, 08:10   Bijgewerkt: 18 juli 2019, 08:47

Atlanta United heeft een einde gemaakt aan een reeks competitiewedstrijden zonder zege. De Amerikaanse ploeg van Frank de Boer won in de nacht van woensdag op donderdag met liefst 5-0 van Houston Dynamo. Het was de grootste zege van Atlanta onder de Nederlandse trainer.

De ploeg van De Boer wist de voorgaande drie competitiewedstrijden niet te winnen. Tegen Chicago Fire (5-1), New York Red Bull (3-3) en Seattle Sounders (2-1) behaalde Atlanta slechts één punt. In de tussentijd wist de regerend kampioen wel de halve finale van het Amerikaanse bekertoernooi te bereiken.

De wedstrijd tegen Houston Dynamo was na zes minuten eigenlijk al gespeeld. Alberth Elis kreeg toen een gele kaart en omdat hij zeurde tegen de scheidsrechter volgde even later een tweede gele kaart voor de aanvaller van Houston. Atlanta had vervolgens geen moeite om de man-meer-situatie uit te buiten. Voor rust scoorde de ploeg van De Boer twee keer, in de tweede helft maakte Atlanta nog drie doelpunten.

Door de zege stijgt Atlanta United naar de tweede plaats in zijn competitie met een achterstand van drie punten op Philadelphia Union. De koploper heeft één wedstrijd meer gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen