Almere City verrast en neemt Verheydt over van Go Ahead

18 juli 2019 – Almere City heeft zich versterkt met Thomas Verheydt, die overkomt van Go Ahead Eagles. De 27-jarige spits heeft zich voor twee jaar verbonden uit de club uit Flevoland. De transfer is gerust verrassend te noemen, daar Go Ahead niet per se afscheid wilde nemen van de fysiek sterke aanvaller.

Almere City verrast en neemt Verheydt over van Go Ahead

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Verheydt speelde slechts één seizoen in Deventer. Afgelopen jaar kwam de spits tot dertien doelpunten in dertig competitiewedstrijden en werd hij na afloop van het seizoen door de aanhang van Go Ahead uitgeroepen tot meest populaire speler van de selectie. "Ik heb al eerder gesprekken gehad met Almere City FC. Voor mij voelt het nu als het juiste moment in mijn loopbaan om deze overstap te maken. De ambitie van de club is overduidelijk; alles klopt voor mijn gevoel en voor mij is daarmee de cirkel rond", legt Verheydt zijn overstap uit via de officiële kanalen van zijn nieuwe club

In Almere is men in zijn nopjes met de komst van de oud-speler van MVV en Crawley Town. "Met Thomas halen we de zo gewenste aanvallende versterking binnen. Hij heeft in de afgelopen seizoenen bewezen niet alleen een erkend doelpuntenmaker te zijn, maar tevens een ideaal aanspeelpunt. Met de komst van Thomas onderstreept Almere City FC haar ambities", aldus algemeen directeur John Bes.

Go Ahead haalde Verheydt een jaar geleden op uit Engeland. "In de gesprekken kwam toen al naar voren: een goed seizoen draaien en dan wellicht een stap maken. Go Ahead Eagles als springplank, zoals voor meer spelers is gebeurd", vertelt Paul Bosvelt, technisch manager van Go Ahead. "Vervolgens heeft hij bij de club snel zijn plek gevonden en wist hij mede door zijn inzet en strijdlust snel een geliefde speler te worden bij het publiek. Van ons hoefde hij deze zomer dan ook zeker niet weg, maar al snel toonde een aantal clubs zich concreet geïnteresseerd. Hij heeft ervoor gekozen zijn carrière te vervolgen bij Almere City FC, dat bereid bleek aan onze financiële voorwaarden te voldoen."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd