Braken zet streep door Mexicaans avontuur en blijft bij NEC

18 juli 2019, 16:02

Sven Braken maakt niet de overstap naar Querétaro. De 26-jarige spits van NEC stond in de nadrukkelijke belangstelling van de Mexicaanse club, maar heeft ervoor gekozen om in Nederland te blijven. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Harmjan Schilperoort van Soccer Solutions aan De Gelderlander.

Het is voor Braken niet eenvoudig geweest om Querétaro af te wijzen. De Mexicanen meldden zich onlangs officieel in Nijmegen en brachten een bod uit op de spits. Na lang nadenken heeft Braken zelf een streep gezet door de transfer. "Want Querétaro is een grote club in een voetbalmaf land. In zijn nadagen heeft Ronaldinho er nog gespeeld. De stad Santiago de Querétaro is voor Mexicaanse begrippen schoon en veilig", aldus Schilperoort.

De zaakwaarnemer zegt dat erin Mexico een financieel zeer aantrekkelijk contract klaarlag. "Maar we bleven met enkele onzekerheden zitten. Sven en zijn vriendin verwachten zeer binnenkort ook hun eerste kindje. Die combinatie heeft hem doen besluiten niet op de aanbieding van Querétaro in te gaan en bij NEC te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen