Verheydt legt opvallende transfer uit: "Boterde niet helemaal"

18 juli 2019, 17:07   Bijgewerkt: 18 juli 2019, 17:17

Thomas Verheydt verruilde Go Ahead Eagles donderdag voor Almere City. De spits, vorig seizoen goed voor dertien doelpunten, tekende in Flevoland een contract voor twee jaar. Opvallend, want afgelopen seizoen werd Verheydt door de aanhang van de Eagles nog uitgeroepen tot de meest populaire speler. In gesprek met FOX Sports legt de aanvaller de opvallende overstap uit. 

"Ik had een doorlopend contract, maar er zijn veel dingen veranderd binnen de club", aldus Verheydt. "Veel jongens zijn weg en er is een nieuwe trainer en aandeelhouders. Alles is anders geworden. Dat heeft op mij ook een doorwerking gehad, het boterde niet helemaal."

Als het aan de club uit Deventer lag, was Verheydt gebleven. Hij hoefde namelijk absoluut niet weg. "Het is een fantastische club, maar uiteindelijk is het gezien de hele situatie en nieuwe ambities van de club wel het beste. Met andere mensen aan het roer wordt er een andere weg ingeslagen. Ze willen wat jongere jongens op het veld, daar hebben sommige mensen, onder wie ik, wel een mening over."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen