ADO Den Haag en Maurice Steijn's Al Wahda in balans

18 juli 2019, 18:42

ADO Den Haag heeft het oefenduel met Al Wahda donderdagmiddag met een gelijkspel afgesloten: 1-1. De Hagenezen kwamen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Lorenzo van Kleef, waarna Ismail Matar voor de gelijkmaker zorgde.

Van Kleef, die gisteren tot medio 2021 bijtekende, tekende na een kwartier spelen voor de openingstreffer. Lang kon ADO niet genieten van die voorsprong, want Matar zette de bordjes een kleine vijf minuten later in evenwicht. Nog voor rust kreeg opnieuw Van Kleef een grote kans, maar zijn stiftbal trof geen doel.

Na rust had de ploeg van trainer Alfons Groenendijk een overwicht tegen het team van nieuwbakken coach Maurice Steijn, maar gescoord werd er niet meer. De Hagenezen boekten deze oefencampagne tot nu toe vijf overwinningen op amateurploegen.