Blind verliest maatje: "Ik ga Matthijs missen, maar hij verdient dit"

19 juli 2019, 14:22

Daley Blind denkt dat Matthijs de Ligt met zijn overgang naar Juventus een goede keuze heeft gemaakt, omdat hij nog veel doorgroeimogelijkheden ziet bij de Italiaanse grootmacht. "Dit is super voor hem", zegt Blind op het clubkanaal van Ajax.

In het succesvolle vorige seizoen vormden Blind en De Ligt een duo in het hart van de defensie van Ajax. Na de dubbel en het succes in Europa werd er flink aan met name De Ligt getrokken en gisteren maakten Ajax en Juventus zijn transfer eindelijk bekend. "Dat hij weg zou gaan, had ik wel verwacht", zegt Blind. "Wie niet eigenlijk?" Dat de keuze op Juventus is gevallen, vindt Blind niet gek. "Het is een fantastische ploeg met veel ambities."

Lees ook: De Ligt tijdens presentatie: "Altijd goed gevoel gehad bij Juventus"

Genoten 

Volgens de routinier kan De Ligt zich bij zijn nieuwe club het beste ontwikkelen. "Hij heeft het bewezen in Nederland en in Europa. Hij is klaar voor de top en nog lang niet uitgeleerd. Hij is zo gretig in het elke dag beter worden. Hij zal alleen nog maar verder gaan groeien." Blind kijkt met een blij gevoel terug op zijn samenwerking met De Ligt. "We maakten elkaar sterker en zijn naar elkaar toegegroeid. Ik heb er ontzettend van genoten. Ik ga ongetwijfeld mijn maatje in het centrum missen, maar hij verdient deze transfer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen