Feyenoord wint moeizaam in besloten oefenwedstrijd

20 juli 2019, 15:20   Bijgewerkt: 20 juli 2019, 15:33

Feyenoord heeft zaterdagmiddag een nipte oefenzege geboekt op het Duitse Karlsruher. Achter gesloten deuren werd in Rotterdam met het kleinst mogelijke verschil gewonnen: 1-0. Het enige Feyenoord-doelpunt kwam op naam van Ridgeciano Haps.

De verdediger maakte al na twee minuten de openingstreffer. Sam Larsson loste na een kleine tien minuten een schot, maar dat werd in de kiem gesmoord door de doelman van de club uit de Tweede Bundesliga. Het duel was verder redelijk in evenwicht voor rust.

Na de theepauze was het duel weinig hoogstand en kregen beide ploegen nog mogelijkheden. Feyenoord-trainer Jaap Stam verving zijn halve elftal halverwege de tweede helft. De oefenmeester startte met onder anderen Nick Marsman in het doel en Leroy Fer op het middenveld.