Kamp-Bale reageert furieus op uitspraken Zidane: "Schande"

21 juli 2019, 11:54

De uitspraken van Zinedine Zidane over een aanstaand vertrek van Gareth Bale zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij het kamp van de Welshmen. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett heeft furieus gereageerd op de uitspraken van de coach van Real Madrid.

Bale heeft nog een contract tot 2022 in Madrid, maar moet vertrekken bij de club. Dat gaf Zidane na de eerste oefenwedstrijd tegen Bayern München (3-1 verlies) aan. In dat duel maakte Bale geen minuten. "Bale kwam niet in actie omdat hij dichtbij een transfer is", zei Zidane na de wedstrijd tegen Sky Sports. "We hopen dat hij snel vertrekt, dat is het beste voor iedereen. We zijn druk bezig om een transfer tot stand te brengen. Ik heb persoonlijk niets tegen hem, maar soms moeten dit soort dingen gebeuren. Ik moet keuzes maken en er moet wat veranderen in deze situatie."

"Het is een schande dat Zidane zo spreekt over iemand die zoveel voor Real Madrid heeft betekend", zegt zaakwaarnemer Jonathan Barnett tegen ESPN. "Als Gareth vertrekt, dan doet hij dat omdat er een mooie aanbieding ligt en niet omdat Zidane hem naar de uitgang duwt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen