Jos Luhukay gelooft niet in promotie met St. Pauli

21 juli 2019, 17:57   Bijgewerkt: 21 juli 2019, 18:09

Jos Luhukay vreest dat het een lastig verhaal wordt om met zijn ploeg FC St. Pauli terug te keren in de Bundesliga. De 56-jarige trainer staat sinds het einde van het vorige seizoen onder contract bij de Duitse club, waarmee hij dit weekend gelijkspeelde tegen Heerenveen (1-1).

De concurrentie van andere ploegen is groot in de Tweede Bundesliga, weet ook Luhukay. "HSV, VfB Stuttgart, FC Nürnberg en Hannover 96 staan ver boven alle andere clubs in de Tweede Bundesliga. Zowel wat betreft begroting, tv-gelden, kwaliteit en breedte van de selecties. We doen er alles aan om zo goed mogelijk te presteren. Maar promotie? Ik geloof eerlijk gezegd niet dat dat erin zit", geeft de Limburger toe in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Onder anderen Henk Veerman en Rio Miyaichi staan onder contract bij de Duitse ploeg, die tijdens het duel met Heerenveen kon rekenen op veel support. Dat verbaast Luhukay niet. "Dit is een absolute traditieclub, waarmee veel mensen zich heel erg verbonden voelen. St. Pauli ondersteunt heel veel sociale projecten en is daardoor overal in Duitsland geliefd. Hopelijk kunnen we dit seizoen ook op sportief gebied indruk maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen