Álvarez jubelt: "Kan mijn geluk niet uitdrukken"

22 juli 2019, 00:05

Edson Álvarez is door het dolle heen met zijn transfer naar Ajax. De Mexicaan zette zondagavond voet op Nederlandse bodem en werd al deels gekeurd door de Amsterdammers. De verdediger gaf aan leergierig te zijn en zo snel mogelijk een basisplek te willen veroveren.

"Ik kan mijn geluk niet in woorden uitdrukken. Ik ga spelen voor de beste club van Nederland, dus ik ben heel tevreden", vertelt Álvarez in gesprek met De Telegraaf. "Ik had dit niet verwacht en ben heel erg dankbaar." Hij ging ook kort in op zijn spel. "Ik geef mijn leven op het veld. Mijn sterkste punt is dat ik het team niet in de steek laat. Ik zal strijden tot aan de laatste minuut."

De verdediger hoopt zich snel thuis te voelen in Nederland. "Ik wil mij aanpassen aan het land en de taal en kom om veel te leren. Ik heb heel veel zin om aan mijn nieuwe avontuur te starten." Het spel van Ajax in de Champions League droeg bij aan diens keuze: "Door de manier waarop Ajax in de Champions League speelde, heb ik geen seconde getwijfeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen