'PSV laat zich niet afschrikken en hengelt naar Berghuis'

22 juli 2019, 07:55

Hoewel Feyenoord afgelopen weekend duidelijk maakte Steven Berghuis absoluut niet te willen verkopen aan PSV, geven de Eindhovenaren de moed nog niet op. Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad is de interesse van PSV in de buitenspeler nog altijd niet verdwenen. De nummer twee van vorig seizoen wil de international nog altijd graag inlijven.

Tijdens de Open Dag van zondag ging Feyenoord-directeur Sjaak Troost bij de NOS in op de situatie rond Berghuis, die al een tijd lang in verband wordt gebracht met PSV. "Berghuis is niet te koop", zei Troost. "Steven pakt dat heel goed op. Hij traint keihard en praat met veel respect naar de supporters en ziet de mogelijkheden bij Feyenoord. Het heeft helemaal geen weerslag. En als dit of als dat, daar doe ik niet aan mee. Het is zoals het is…"

Naar verluidt gaat PSV nog blijven proberen om de 27-jarige aanvaller in te lijven. PSV denkt aan een bedrag van tien miljoen euro, maar Feyenoord schat zijn waarde hoger in. PSV is van mening dat de waarde van Berghuis de komende jaren snel zal zakken, waardoor het niet heel diep in de buidel wil tasten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen