Brood ziet NAC twee keer niet scoren en wil versterkingen

22 juli 2019, 09:24

NAC Breda is nog niet helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De Brabanders verloren zaterdag kansloos met 3-0 op bezoek bij Sparta Rotterdam en gingen enkele dagen eerder al met 1-0 ten onder tegen Lokeren. Ruud Brood hoopt op versterkingen.

NAC haalde met Finn Stokkers van Fortuna Sittard al een prima spits binnen, maar verder is het nog karig voorin. Tot die conclusie is Brood gekomen in de laatste twee oefenduels. "Het is duidelijk dat er rendement en creativiteit aan de bal, zeker in aanvallend opzicht, moet bijkomen. Iemand rond Finn die ook goals kan maken", zegt hij tegen BN De Stem. "Op de zijkanten hebben we nog geen creativiteit, diepgang en snelheid. Daar kijken we ook naar. We zijn niet zover als Sparta dat we kunnen werken aan bepaalde posities. Achterin staat het al wel met Roger Riera, Nacho Monsalve en de keeper Nick Olij."

Brood hoopt nog drie nieuwe spelers te kunnen verwelkomen. "We hebben aanvallende versterkingen voor de vleugels en rondom Finn nodig. We gaan de vierde week in en dan zou je willen dat er meer duidelijkheid komt richting bepaalde spelers", zegt Brood.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen