Tannane: "Afgelopen maanden hebben wel wat me gedaan"

22 juli 2019, 15:21

Oussama Tannane wil bij Vitesse een frisse start maken na een teleurstellende periode bij FC Utrecht. De aanvaller kende een vervelend halfjaar in de Domstad en is blij dat hij zich in Arnhem weer kan bewijzen in de Eredivisie.

De 25-jarige aanvaller vertrok na enkele incidenten door de achterdeur bij Utrecht. "De afgelopen maanden hebben wel wat met mij gedaan", zegt de aanvaller tegen De Gelderlander. "Het was een heel emotionele periode. Ik vond het moeilijk dat ze me wegstuurden en heb veel moeite met de manier waarop dat ging. Ik vond de sanctie te zwaar."

Tannane, die volgens Leonid Slutsky een van de leiders van Vitesse moet worden, zit er nog altijd mee in zijn maag. "Ik wil dat achter me laten. Maar ik heb er wel problemen mee dat de club met bepaalde spelers anders omging dan met mij. Als andere jongens iets deden, werd dat door de vingers gezien. Maar als Tannane wat deed, was het meteen een groot verhaal."

Bij Vitesse heeft hij voor drie jaar getekend. Een mooie kans op eerherstel, vindt Tannane. "Natuurlijk wil ik laten zien wat ik in mijn mars heb. Maar je moet jezelf ook niet te veel onder druk zetten. Ik moet vrij in mijn hoofd zijn. Dan laat ik het vanzelf zien. Hopelijk wordt het een mooi seizoen. Het voelt in elk geval goed. Mijn koppie is weer leeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen