'Gudelj wordt ploeggenoot Luuk de Jong bij Sevilla'

23 juli 2019, 08:23

Sevilla is deze zomer zeer bedrijvig op de transfermarkt en heeft de volgende aanwinst bijna binnen. De Spanjaarden staan namelijk op het punt om Nemanja Gudelj aan zich te binden. De Servische middenvelder kwam gisteravond aan op het vliegveld in Sevilla en naar verwachting komt zijn overgang snel rond.

De Spaanse sportkrant Marca schrijft dat Gudelj bezig is van zijn huidige contract in China af te komen. Daar speelt hij sinds vorig seizoen voor Guangzhou Evergrande, maar was hij op een zijspoor gekomen. Daarom vertrok hij vorig seizoen al op huurbasis naar het Sporting Lissabon van Marcel Keizer. Zijn huidige verbintenis in China loopt nog zes maanden door. Zodra de overeenkomst van Gudelj daar ontbonden is, tekent hij bij Sevilla een contract voor drie seizoenen met de optie voor nog een extra seizoen.

Gudelj is de volgende oud-speler uit de Eredivisie die deze zomer de overstap maakt naar Sevilla. Eerder deed PSV-spits Luuk de Jong dat al. Bovendien zou Sevilla belangstelling hebben voor aanvaller Steven Bergwijn. Gudelj moet de nieuwe trainer Julien Lopetegui in ieder geval meer mogelijkheden geven op het middenveld. De 27-jarige Gudelj speelde in Nederland eerder voor NAC Breda, AZ en Ajax.

Lees ook: 'Sevilla wil dertig miljoen betalen voor Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen