'Bij Spurs geflopte Janssen vervolgt loopbaan in Mexico'

23 juli 2019, 12:48   Bijgewerkt: 23 juli 2019, 12:54

Vincent Janssen staat voor een vertrek bij Tottenham Hotspur, weet Voetbal International. De 25-jarige aanvaller vervolgt zijn loopbaan na een mislukt Engels avontuur in Mexico. Monterrey wordt de nieuwe club van Janssen. De spits heeft een akkoord bereikt met de Mexicaanse grootmacht.

Binnenkort vliegt Janssen naar Mexico om de transfer af te ronden. De zeventienvoudig Oranje-international zal voor zeven miljoen euro de overstap maken naar Monterrey. Drie jaar geleden nam Tottenham Hotspur de aanvaller nog voor een bedrag van 22 miljoen euro over van AZ. Omdat Janssen in Londen al langere tijd overbodig is, doet Spurs hem voor een relatief laag bedrag van de hand.

Bij Tottenham Hotspur heeft Janssen nooit indruk weten te maken. De aanvaller, die in zijn laatste seizoen voor AZ 27 competitiegoals maakte, kreeg in zijn eerste seizoen in Engelse dienst nog af en toe speeltijd. Vervolgens werd Janssen verhuurd aan Fenerbahçe, waar hij mede door een zware blessure niet slaagde. Het afgelopen seizoen kwam Janssen tot slechts drie invalbeurten in de hoofdmacht van Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen