Officieel: Sevilla kondigt komst 'ervaren' Gudelj aan

23 juli 2019, 13:32

Nemanja Gudelj mag zich officieel speler van Sevilla noemen. Vanochtend werd al duidelijk dat de komst van de 27-jarige middenvelder niet lang meer op zich liet wachten en vanmiddag heeft de Spaanse club de komst van de Servische middenvelder wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen.

Gudelj komt transfervrij over van het Chinese Guangzhou Evergrande, waar hij sinds vorig seizoen speelde. Bij die club was hij overbodig geworden en daarom werd hij de afgelopen tijd verhuurd aan het Sporting Lissabon van Marcel Keizer, met wie hij twee bekers won. Gudelj is vooral bekend van zijn tijd in Nederland, waar hij speelde voor NAC Breda, AZ en Ajax. Sevilla laat weten dat Gudelj een contract voor vier jaar heeft getekend. Hij moet coach Julen Lopetegui meer opties geven op het middenveld en brengt volgens de club Europese ervaring met zich mee.

Tiende aankoop

Sevilla is zeer actief op de transfermarkt deze zomer. De club hoopt het beter te doen dan de zesde plaats in La Liga die afgelopen seizoen werd behaald. Gudelj is alweer de tiende aankoop van Sevilla. Eerder trok de ploeg Moanes Dabour, Diego Carlos, Joan Jordán, Luuk de Jong, Jules Koundé, Lucas Ocampos, Fernando, Oliver Torres en Yan Eteki aan. Bovendien werd Sergio Reguilón gehuurd van Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen