PSV met Gutiérrez, Lozano en Bruma, Rosario aanvoerder

23 juli 2019, 18:56   Bijgewerkt: 23 juli 2019, 19:36

Bij de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen start Mark van Bommel met onder meer Érick Gutiérrez in de basis. De Mexicaan krijgt de de kans in de aanval tijdens het Champions League-voorrondeduel met FC Basel. Ook Hirving Lozano en nieuweling Bruma behoren tot de eerste elf van PSV.

Opmerkelijk is verder dat Pablo Rosario de aanvoerdersband draagt. Denzel Dumfries en Jeroen Zoet waren ook in de race voor het aanvoerdersschap, maar Van Bommel heeft dus voor Rosario gekozen. Hij vormt een middenveld met Gutiérrez en Steven Bergwijn, die op 'tien' lijkt te starten. Sam Lammers zit daardoor op de bank. Michal Sadilek start overigens als linskachter, terwijl de terugkeerde Derrick Luckassen in het centrum begint. Nieuweling Bruma krijgt direct een basisplaats in de voorhoede bij PSV, dat met Donyell Malen als spits begint.

Bij tegenstander FC Basel staat er met Ricky van Wolfswinkel een Nederlander in de basis. Basel is in tegenstelling tot PSV al wel begonnen aan het nieuwe seizoen. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Zwitserland won in het weekend met 1-4 van FC Sion.

Het treffen in Eindhoven begint om 20.00 uur.

Opstellingen

PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadilek; Rosario, Gutiérrez; Lozano, Bergwijn, Bruma; Malen

FC Basel: Omlin; Widmer, Cümart, Fernandez, Xhaka; Frei, Zuffi, Balanta; Van Wolfswinkel, Ajeti, Stocker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen