De Roon kijkt uit naar CL-loting: "Hopen op Real of Barcelona"

23 juli 2019, 21:11

Voor Marten de Roon staat er komend seizoen iets bijzonders te gebeuren. De middenvelder van Atalanta Bergamo is vaste basisspeler in het Nederlands elftal, maar speelde nog nooit in de Champions League. Daar komt komend seizoen verandering in. Hij hoopt op een mooie loting.

De 28-jarige De Roon kijkt al stiekem vooruit naar die loting. Atalanta zal in pot 4 zitten en weet dat het dus een zware groep kan krijgen. "We kijken uit naar het spelen in de Champions League", zegt hij tegen Sky Sport Italia. "Dat is prachtig, omdat het de eerste keer is in de clubhistorie. We hopen dat we Real Madrid of FC Barcelona loten. Het is bijzonder om de Champions League-hymne te horen."

De selectie van Atalanta is er deze zomer sterker op geworden, denkt De Roon. De club trok onder meer Luis Muriel en Ruslan Malinovskyi voor veel geld aan. "We hebben goede spelers gekocht die in de basis kunnen staan. Vorig seizoen hadden we dertien of veertien spelers van topniveau, nu zijn er vijftien of zestien die in de basis kunnen staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen