Gisteren gemist: comeback PSV, transfers Janssen en Simons

24 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 23 juli 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 23 juli.

Talent Simons verlaat Barcelona en gaat naar PSG

Eerder vandaag werd al bekend dat Xavi Simons is vertrokken bij FC Barcelona en inmiddels is ook zijn nieuwe club duidelijk geworden. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft hem naar Paris Saint-Germain gebracht, zo meldt de Franse club dinsdag. Hij heeft tot 2022 getekend.

Van Bommel baart opzien met Afellay als nieuwe captain

Mark van Bommel heeft dinsdag kort voor de wedstrijd tegen FC Basel aangegeven wie komend seizoen de aanvoerder van PSV is. De coach heeft nieuweling Ibrahim Afellay uitgekozen als nieuwe captain. Hij volgt de vertrokken Luuk de Jong op.

Ongekende eindspurt van PSV: in blessuretijd van 1-2 naar 3-2

PSV is het seizoen begonnen met een sensationele overwinning op FC Basel. De Eindhovenaren keken bij het ingaan van de laatste minuut tegen een 1-2 achterstand aan, maar brachten het bloedhete Philips Stadion alsnog in extase. Invaller Sam Lammers en Donyell Malen bezorgden hun ploeg een niet meer verwachte 3-2 overwinning, waardoor PSV opeens weer volop kans heeft om door te stoten naar de derde voorronde van de Champions League.

Van Bommel: "Reactie van publiek is mooiste van deze avond"

Mark van Bommel telt zijn zegeningen na de moeizame overwinning op FC Basel. PSV kwam prima uit de startblokken en scoorde de 1-0, maar zag het duel vervolgens door de vingers glippen. Uiteindelijk werd de 1-2 achterstand nog omgebogen in een 3-2 overwinning.

Janssen verlaat Europa en gaat spelen bij Monterrey

Het is rond: Vincent Janssen gaat voor het eerst in zijn carrière buiten Europa voetballen. De voormalig eerste spits van het Nederlands elftal heeft dinsdagavond zijn handtekening gezet onder een contract bij Monterrey.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen