Lammers belangrijk voor PSV: "Ik was scherp en gretig"

24 juli 2019, 08:35

Sam Lammers vervulde dinsdagavond een grote rol in de comeback van PSV tegen FC Basel. De 22-jarige aanvaller, die steeds vaker op het middenveld wordt geposteerd, kwam een paar minuten voor tijd binnen de lijnen en tekende al snel voor de belangrijke gelijkmaker. "Daarvoor kwam ik erin", aldus de nuchtere Lammers.

Na het doelpunt van Lammers scoorde PSV via Donyell Malen ook nog de 3-2, waardoor de achterstand binnen een paar minuten was omgezet naar een voorsprong. Gedurende zijn korte invalbeurt speelde Lammers dus een grote rol in de goede uitgangspositie die de Eindhovenaren nu hebben. "Ik was scherp en gretig om het te laten zien en de ploeg te helpen. Ik had maar één gedachte: scoren", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

PSV kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar gaf vlak voor rust de 1-1 weg. "Qua spel was er weinig op aan te merken in de eerste helft", vindt Lammers. "Als we het voor rust net iets beter uitspeelden, dan hadden we er nog een goaltje bij kunnen maken. De eerste keer dat zij gevaarlijk werden, viel 'ie gelijk. Dan wordt het lastig. De tweede helft komen ze nog een keer voor de goal en dan loop je gelijk achter de feiten aan. Uiteindelijk mogen we blij zijn met deze uitslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen