'Ook Hendrix kan naar Bologna, Italianen moeten zich nog melden'

24 juli 2019, 17:46   Bijgewerkt: 24 juli 2019, 17:55

Jorrit Hendrix kan naar Bologna. Volgens De Telegraaf nemen de Italianen de middenvelder graag over van PSV. Het wachten is op het moment dat de Serie A-club zich officieel meldt in het Philips Stadion. Ook het [a,https://www.ed.nl/psv/bologna-informeert-naar-psv-middenvelder-jorrit-hendrix~a951d3cb/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter,_blank,Eindhovens Dagblad] meldt de belangstelling. Bologna zou ongeveer zeven miljoen euro over hebben voor Hendrix.

De 24-jarige PSV'er dreigt in Eindhoven op een zijspoor te raken. Hij viel in de tweede helft van vorig seizoen steeds vaker buiten de boot, omdat Michal Sadilek zich stormachtig ontwikkelde. Ook dinsdag tegen FC Basel zat Hendrix negentig minuten op de bank. Erick Gutierrez kreeg tegen de Zwitsers de voorkeur van Mark van Bommel, Sadilek deed dienst als linksback.

Juist Sadilek zette woensdag een krabbel onder een nieuw contract. Iets wat Hendrix in januari ook deed. Zijn verbintenis loopt nog twee seizoenen door. Wanneer Hendrix vertrekt naar Bologna, wordt de Nederlandse enclave daar alsmaar groter. Mitchell Dijks speelde er al en deze zomer verkasten Stefano Denswil en Jerdy Schouten naar Bologna.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen